KLARFIT Azura

KLARFIT Azura, sklápěcí stacionární kolo, 100kg

Exkluzivní produkt KLARFIT Azura, sklápěcí stacionární kolo, 100kg od populární značky výhodně za 4 879 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 2 ks

4 879 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Capital Sports Azura M1, sklápěcí stacionární kolo, 100kg od populární značky Capital Sports - tento hit můžete získat za bombastickou cenu 3299 Kč.Capital Sports Azura M1 je sklápěcí stacionární kolo, které vás podpoří v každodenním tréninku a navíc ušetří spoustu místa. Rozložení zařízení je velmi rychlé a jednoduché.Ochranná spodní část chrání před poškozením citlivých ploch, zabraňuje skřípání a zabezpečuje pevné stání.Kolo disponuje 8 výkonnostními stupni, které lze snadno přepínat ručním otočným spínačem. V ručkách zabudovaný měřič pulsu informuje tréninkový počítač zařízení o tepové frekvenci a umožňuje dokonalou kontrolu výkonu. Kromě frekvence pulsu zobrazuje tréninkový počítač i čas, rychlost, spalování kalorií a všechny relevantní údaje pro určení a kontrolu dosažení stanovených cílů.Kolo se díky 4 stupňově nastavitelnému sedlu dá ergonomicky nastavit pro každou výšku. Široké sedlo s extra měkkým polstrováním garantuje bezbolestný trénink i v rámci několika hodin. Protiskluzové pedály s nastavitelnými pásy pomáhají při optimálním přenosu síly z nohy na pedál. Malá přihrádka pod displejem slouží k odložení např. iPadu, iPhonu a jiných podobných věcí.Prosím, mějte na vědomí, že zařízení je dodáváno jako skládací sada, montáž trvá cca. 15 minut, přičemž tato hodnota závisí na individuální dovednosti. Manuál a všechen potřebný montážní materiál je součástí balení.

Podobné produkty

Capital Sports 0

5 959 Kč

Capital Sports 0

7 179 Kč

KLARFIT Azura, sklápěcí stacionární kolo, 100kg

Další produkty od výrobce

KLARFIT

Capital Sports Azura M1, sklápěcí stacionární kolo, 100kg od oblíbeného výrobce Capital Sports - toto zboží si můžete nechat dodat v právě probíhající akci za 3299 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby