DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo

DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo, 130 l, černo-modrý, ocelový rám

Hit poslední doby, DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo, 130 l, černo-modrý, ocelový rám od populárního výrobce za přívětivou cenu 5 369 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

5 369 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo, 130 l, černo-modrý, ocelový rám od výrobce DURAMAXX - tento produkt nabízíme s extra slevou za 3299 Kč.Závěsný vozík Mountee je specialistou na přepravu těžšího nákladu na kole – např. na větší nákup, kempování či delší túry. Vnitřní objem 130 litrů vystačí na tři bedničky minerální vody, několik pytlů zeminy nebo na kompletní kempové vybavení. Kvalitní ocelový rám nabízí nosnost až 60 kg. Spodek vozíku je zpevněn několika překříženými tyčemi. Na ochranu před deštěm nabízí vozík ve své výbavě i nylonový plášť.70 cm dlouhá tyč s připevněným spojem nabízí snadné připojení k zadnímu kolu bicyklu. Kola vozíku lze během nepoužívání snadno odmontovat a celou konstrukci sklopit. Také samotná žerď umožňuje rychlé sklopení, které šetří celkový prostor uložení vozíku.Na zajištění bezpečnosti v provozu je v balení dodávána i výstražná červeno-oranžová vlajka a dvě odrazová zrcadla na 16 "kolech.Vozík je dodáván jako montážní sada, jejíž složení trvá přibližně 10 minut.Prosím, berte na vědomí, že vozík pro použití v provozu musí být vybaven i zadními světly.

Podobné produkty

DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo, 130 l, černo-modrý, ocelový rám

Další produkty od výrobce

DURAMAXX

DURAMAXX Mountee závěsný vozík na kolo, 130 l, černo-modrý, ocelový rám značky DURAMAXX - tento hit můžete sehnat výhodně za 2399 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Vyberte si zboží v celkové hodnotě nad Kč a poštovné máte ZDARMA. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby