Blumfeldt The Chiller

Blumfeldt The Chiller, houpací lehátko, 77 x 85 x 173 cm, 360 Comfort, ComfortMesh, béžové

Prvotřídní Blumfeldt The Chiller, houpací lehátko, 77 x 85 x 173 cm, 360 Comfort, ComfortMesh, béžové od známého výrobce za přívětivou cenu 3 049 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 1 ks - poslední kousky!

3 049 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Blumfeldt The Chiller, houpací lehátko, 77 x 85 x 173 cm, 360 Comfort, ComfortMesh, béžové od oblíbené společnosti Blumfeldt - tento artikl je v tento okamžik v časově omezené akci za 2499 Kč.Ať už na dovolené, nebo po práci: v houpacím lehátku Blumfeldt The Chiller se lze uvolnit! Odpočívejte, houpejte se a zásobte se energií, pobyt na zahradě nebo terase bude zábavou! Pro chvíli oddechu vytvořil Blumfeldt houpací křeslo The Chiller přesně pro tento účel. 360 Comfort je název konceptu, který udělá každého šťastným: Křeslo se mírně houpe na dokonale vyvážené spirálové pružině, která umožňuje pohyby kývání do všech směrů. Komfortní plocha lehátka z prodyšného materiálu ComfortMesh je ergonomicky tvarovaná a zve nejen k odpočinku, ale současně také přináší uvolnění pro záda. Gumové kryty přeměňují rám na pohodlné opěrky rukou. A bez ohledu na to, jak silně se houpačka kývá: velmi velká základna s průměrem 77 cm zabraňuje převrácení. Práškové lakování rámu, které odpuzuje vodu, a odolná, snadno omyvatelná síťovina ComfortMesh na ploše sezení zaručují dlouhodobé používání nového zahradního nábytku. Zařízení The Chiller může jednoduše zůstat venku, protože počasí mu neublíží. Ať už po práci v zahradě, nebo jen pro svůj požitek: z houpacího křesla Blumfeldt The Chiller se nebudete chtít znovu postavit. Dostupné verze: béžová černá(produkt: 10032242)

Podobné produkty

Blumfeldt The Chiller, houpací lehátko, 77 x 85 x 173 cm, 360 Comfort, ComfortMesh, béžové

Další produkty od výrobce

Blumfeldt

Blumfeldt The Chiller, houpací lehátko, 77 x 85 x 173 cm, 360 Comfort, ComfortMesh, béžové od top výrobce Blumfeldt - tento artikl je tady pro vás levně za 2999 Kč. V našem obchodě najdete nejvýhodnější ceny. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad korun. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby